Support

FAQ

CryptoAcademy is een platform voor en door traders in Crypto's. Deelname is gratis. Voor toegang tot het Premiumdeel met expert aanbevelingen bedragen de kosten nog geen euro per dag. Je kunt 1 maand op proef nemen.

Naast tekst en afbeeldingen kunnen ook video's worden gedeeld op CryptoAcademy?. Je kunt dit eenvoudig doen door op Youtube te gaan naar Insluiten (onder de video) en de code, bijvoorbeeld " iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/qlavhjOCNfU" frameborder="0" allowfullscreen>

Je kunt inloggen op www.Cryptoacademy.nl Kies vervolgens voor Boards en kies dan het bord waarop je wilt posten, bijvoorbeeld Crypto World en vervolgens voor de categorie. Klik op de knop Start een Topic en je kan de tekst hierin plaatsen.

Onderaan de browser en rechtsboven op de menubalk staat een zoekvenster/vergrootglas. Daar kun je op onderwerpen en personen zoeken. Zoek je b.v. op Bitcoin, dan krijg je alle relevante bijdragen over Bitcoins.

Opzeggen? :( Liever niet natuurlijk. Als het goed is gaat CryptoAcademy je maandelijks flink wat trade-ideeen en ondersteuning opleveren. Mocht je echter toch willen stoppen dan kan dat natuurlijk. Je lidmaatschap is per periode op te zeggen. Je zit dus nergens aan vast. Als we toch geen match blijken te zijn dan zullen wij je zeker niet 'vast' willen houden. We willen graag alleen tevreden klanten hebben. Als u stopt, dan kunt u uiteraard wel gebruik blijven maken van het gratis deel van het platform.

Als u geen premium-lid bent, dan kun je wel deelnemen aan de community en bijdragen leveren. Je hebt toegang tot de volgende Boards: - Crypto World - Agenda - Crypto Cafe- Welkom - Succes Sofa.

De eenvoud van je ‘editor’ is voor ons belangrijk. Typen, een of meerdere afbeeldingen toevoegen, een persoon taggen...punt :-D Denk maar eens aan de meest succesvolle social media platformen ter wereld zoals Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram en hoe je daar content kunt toevoegen. Het zijn kleine velden waar je geen gegevens meer hoeft in te vullen naast de content zelf. Geen gegevens, geen titel, geen categorie, geen opmaak etc. Opmaak zoals lettertypes, tussenkoppen, uitlijnen etc. maakt het al snel complex. Mensen denken dit allemaal nodig te hebben maar in werkelijkheid belemmert het ze en maakt het onze mooie community tot een kakofonie al dan niet een complete chaos. Niet voor niets laten alle grote partijen dit weg, het hoort bij dit medium.

Het is uit het oogpunt van veiligheid niet mogelijk om bestanden te uploaden. Wat wel kan, is wanneer je gebruik maakt van bijvoorbeeld Dropbox, is dat je de link van dit document deelt.

Als je aanklikt dat je het wachtwoord vergeten bent, kun je een nieuwe aanmaken.


Get in touch
Contactgegevens
OptieAcademy
Hillenraad 4
1187DH Amstelveen
BTW-nummer NL107249790B01
KvK 58717374
IBAN NL 30 INGB 0006144527

info@cryptoacademy.nl
0031650746210
www.cryptoacademy.nl
Hulp nodig?

Voor hulp en vragen kun je terecht op ons forum. Hier vind je antwoorden op veelgestelde vragen en kun je zelf ook een hulpvraag inschieten.

Community